Wassen van bestek
opnieuw uitgevonden

Glanzend bestek zonder poleren

De UC-serie bestekwasmachines en het compacte AT Excellence-S omgekeerde osmose-apparaat zijn het perfect duo voor schitterende wasresultaten zonder poleren. Uw bestek schittert - tijdrovend en onhygiënische poleren behoort voortaan tot het verleden. Het bestek kan direct weer opnieuw worden gebruikt na de wasscyclus. U bespaart tijd en geld.

Perfecte wasresultaten dankzij een uitgebreid systeem.

Alle componenten dragen bij aan perfecte wasresultaten in het Winterhalter-systeem. Daarom verkoopt Winterhalter speciale bestekkorven en zeer goed presterende reinigingsmiddelen, maar ook hygiënische spoelproducten naast bestekvaatwassers en compatibele waterbehandeling. Daarnaast adviseren we het gebruik aan van bestekdompelbak aan.

Bestekvaatwasmachines - schitterend bestek zonder poleren.

De speciaal ontwikkelde bestekvaatwasmachines in de UC-serie garanderen een hygiënische reiniging van bestek. Wasdruk en temperatuur zijn nauwkeurig gekalibreerd voor de exacte reinigingsvereisten van bestek. Na de wascyclus van 5 minuten, hebt u perfect schitterend bestek zonder extra poleren en geniet uw van een aanzienlijke tijd- en kostenbesparing.

Omgekeerde osmose AT Excellence-S voor schitterende wasresultaten.

Onbehandeld water bevat verschillende extra stoffen. Deze stoffen kunnen aanslag achterlaten op bestek, wat zichtbare vlekken oplevert. Het omgekeerde osmose-apparaat AT Excellence-S perst onbehandeld water door membranen en zo wordt ongeveer 98% van alle residu eruit gefilterd. Er blijft geen aanslag achter op het bestek na het wassen, dus poleren wordt overbodig.

Meer informatie/Contact

Velden met een * zijn verplicht!

Ik wil graag meer informatie ontvangen over:
het volgende machinetype:
het volgende onderwerp: