Hygiëne
opnieuw uitgevonden

Speciaal hygiënisch ontwerp voor vaatwasmachines

Hygiëne is van cruciaal belang in spoelkeukens, zeker in commerciële keukens. Daarom richt Winterhalter zich sterk op een goed doordacht hygiëneconcept voor de ontwikkeling van haar machines - van voorladers tot transportvaatwasmachines. Het speciale hygiënische ontwerp van transportvaatwasmachines voorkomt de afzetting van vuil en bacteriën. Dit garandeert een hygiënisch proces en verlaagt op duurzame wijze de reinigingskosten.

Afvoersysteem met vetfilter

Een uniek afvoersysteem maakt deel uit van het hygiëneconcept van de MT-serie. Een vetfilter beschermt het afvoerkanaal tegen vervuiling, waardoor afzetting wordt voorkomen. Er komt geen vet de keukenruimte binnen - een groot voordeel voor een positief keukenklimaat.

Goed doordacht hygiëneconcept

Met diepgetrokken hygiënetanks, een glad achteroppervlak zonder stijgbuizen en een warmtewisselend schoonmaaksysteem met twee roterende wasarmen, maakt Winterhalter het goed doordachte hygiëneconcept van de MT-serie compleet. Dit wasproces wordt uitgevoerd volgens de hygiënestandaard DIN 1051.

Automatische zelfreiniging

Tijdens het gebruik reinigen roterende sproeiers de wasruimte van de machine regelmatig met reinigingsmiddel uit de tank in de spoelzone. Aan het einde van de werkdag wordt de volledige binnenruimte van de vaatwasmachine gespoeld met schoon water en wordt de tank afgetapt. Dit garandeert een goede hygiëne en de inspanning van handmatig schoonmaken wordt aanzienlijk verminderd.

180° draaibare hygiënische deuren.

De diepgetrokken dubbelwandige hygiënische deuren draaideurmet gladde binnenkant geven vuil en bacteriën geen kans om zich aan te hechten. Ze zijn 180° draaibaar waardoor handmatig reinigen van de binnenkant van de deuren eenvoudig is. Daarnaast is er optimale toegang tot de binnenruimte van de machine.

Meer informatie/Contact

Velden met een * zijn verplicht!

Ik wil graag meer informatie ontvangen over:
het volgende machinetype:
het volgende onderwerp: