Efficiëntie opnieuw uitvinden

De beste wasresultaten
en maximale economische efficiëntie

Water en energieverbruik zijn twee van de belangrijkste criteria in het besluitvormingsproces bij aanschaf van een professionele vaatwasmachine. Of een vaatwasmachine een winstgevende aankoop is, hangt niet alleen af van de aankoopprijs, maar is sterk afhankelijk van de verbruikswaarden. Winterhalter gebruikt de meest modernste technologie om verbruik van water, stroom en reinigingsmiddel in al haar vaatwasmachines te beperken. Dit verlaagt de gebruikskosten aanzienlijk.

irt – Intelligent Resource Technology (intelligente technologie voor hulpbronnen)

Het verbruik van hulpbronnen kan permanent worden gereduceerd met de beste wasresultaten met het irt-concept van Winterhalter. Gebruik minder energie, water, reinigings- en naglansmiddel. Dit verlaagt de bedrijfskosten en spaart het milieu bij iedere wascyclus.

Verlaag consumptiegoederen - was zuiniger

De goed doordachte naspoeloplossingen van Winterhalter garanderen zuinig gebruik van energie, water en reinigingsmiddelen: In de Energy-versie van de vaatwasmachines van Winterhalter, zorgen efficiënte warmteterugwinsystemen voor duurzame energiebesparing. De vochtige warmwaterstoom wordt direct uit de binnenruimte gezogen en de energie wordt gebruik om het koude innamewater te verwarmen. Daarnaast zorgen efficiënte zeepsopfiltersystemen in alle machinetypes voor een zo laag mogelijk verbruik van water en reinigingsmiddel.

Voorkom schade - bespaar op de kosten

Winterhalter garandeert perfecte wasresultaten met haar innoverende wastechnologie. Daarnaast kunt u vertrouwen op een zuinig wasproces. Dit helpt gebroken glazen te voorkomen en beschermt gevoelige decoratie op serviesgoed van hoge kwaliteit. Voor u betekent dit dat u geen onverwachte kosten hebt voor nieuwe aankopen en de gebruikskosten nemen niet toe.

Meer informatie/Contact

Velden met een * zijn verplicht!

Ik wil graag meer informatie ontvangen over:
het volgende machinetype:
het volgende onderwerp: