Winterhalter
Vaatwasspecialist

Internationaal succes.
Buitengewone wastechnologieën.

Winterhalter is de specialist in professionele vaatwassystemen. Perfecte wasresultaten worden gegarandeerd door de vaatwasmachines, reinigingsproducten, waterbehandelingsapparaten en korven. De producten van Winterhalter worden gekenmerkt door innovatie, efficiency, gebruiksgemak waardoor al decennia lang perfecte wasresultaten worden geleverd in professionele keukens.

Over de hele wereld vertrouwen de volledige foodservicebranche en cateringfaciliteiten op de naam en de producten van Winterhalter.

Winterhalter werd in 1947 opgericht door Karl Winterhalter in Friedrichshafen in Zuid-Duitsland. Tegenwoordig zijn het Jürgen en Ralph Winterhalter, de zoon en de kleinzoon van de oprichter die het familiebedrijf runnen. Met meer dan 1200 medewerkers wereldwijd is dit door de eigenaren geleide bedrijf een van de mondiale spelers in de professionele keukenindustrie.

Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Meckenbeuren in Duitsland bij de Bodensee. Andere vestigingen zijn geopend in Endingen (Duitsland) en in Rüthi (Zwitserland). Winterhalter is wereldwijd vertegenwoordigd met meer dan 70 dochterbedrijven en partners.

"Succes is altijd een teamprestatie" is de lijfspreuk van het bedrijf, bedacht door oprichter Karl Winterhalter. Deze stelregel is nog steeds onze huidige leidraad en wordt actief gevolgd door zowel onze partners als onze medewerkers.

Managing Directors

Eigenaren en managing directors:
Jürgen en Ralph Winterhalter

Director of commercial department:
Dr. Viktor Faller

Director of marketing and sales:
Peter Huber

Director of research and development:
Bernhard Graeff